Een nieuw interieur

Gietvloer

Wanneer u al jaren in het zelfde huis woont, is het soms leuk om het interieur te vernieuwen. Heeft u weinig budget? Dan kunt u bijvoorbeeld een foto collage maken voor aan de muur. Foto’s maken een huis heel persoonlijk en gezellig. Daarnaast kun je de muren verven in een trendy kleur. Dit seizoen is okergeel heel populair. Deze kleur is makkelijk te combineren met een bruine bank en een industriële lamp. Ook pastelkleuren geven een lichte en gezellige uitstraling. Door het wisselen van accessoires krijgt uw huis een totaal nieuwe uitstraling! Hier kun je eindeloos mee variëren. Daarnaast kun je kiezen voor een houten wand. Een houten wand geeft een landelijke uitstraling. Wil je liever iets moderns? Dan kun je kiezen voor steenstrips. Deze zijn online te bestellen bij Style4Walls.

De slaapkamer verbouwen


Ook voor de slaapkamer is het leuk om persoonlijke elementen in het design te verwerken zoals foto’s en boeken. Een kinder kamer kun je gemakkelijk oppimpen met do-it-yourself videos. Op het internet staan bijvoorbeeld veel filmpjes over het maken van een voetbalkamer. Zo kun je een voetbalgoal in het interieur gebruiken. Gebruik vooral je fantasie en probeer nieuwe dingen uit! Zo maak je zelf een creatieve en persoonlijke slaapkamer. Een andere manier om inspiratie op te doen is door te kijken naar woonmagazines of woonprogramma’s. Hier zijn vaak verbouwingen te zien waarbij aparte materialen worden gebruikt.

Een unieke tuin


Ook voor de tuin zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een romantische uitstraling of een moderne stijl. Een romantische tuin creëer je door een rozentuin aan te leggen en mooie verlichting te instaleren. Ook een moestuintje is leuk. In een moderne tuin vind je al snel stenen en een loungeset. Dit is nogsteeds erg comfortabel maar ziet er allemaal strakker uit. Vaak bepaald de rest van het huis welke stijl het meest passend is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *