Help, ik moet een vloer leggen!

Er zijn ontzettend veel vloersoorten die je in je huis kunt hebben. Daardoor is het ten eerste heel belangrijk om te bepalen wat voor soort vloer jij in je huis wil. Zo is het bijvoorbeeld niet handig om een houten vloer te hebben in de badkamer vanwege al het vocht. En onder een stenen vloer kan weer vloerverwarming. Denk goed na over welke vloersoort je wil. In dit artikel beschrijven we een aantal vloersoorten die je kunt leggen.

Houten vloer

Een houten vloer is erg duurzaam, dat is een groot voordeel. Daarbij is een houten vloer vaak erg tijdloos en daarom handig. Het is makkelijk te onderhouden ook makkelijk schoon te houden. Het geeft ook een stuk meer sfeer dan een stenen vloer aan je woning.

Tapijt

Ook tapijt heeft zo zijn voordelen. Tapijt geeft een enorm comfortabel gevoel en geeft je ook een fijn gevoel om op te lopen omdat het zo zacht is. Het straalt een warme sfeer uit en dat is het vaak ook aan je voeten. Het voordeel van tapijt is dat je het goed kunt combineren met bijvoorbeeld je gordijnen of kussens in de bank.

Vloertegels

Het voordeel van vloertegels zijn dat ze hygiënisch zijn. Ze zijn makkelijker schoon te maken dan tapijt bijvoorbeeld. Ook kun je er vloerverwarming onder doen, wat de tegels erg aangenaam maakt.

 

Er zijn vele opties voor een nieuwe vloer. Daarom is het kijken en passen wat het best in jouw interieur past en wat jij allemaal graag ziet. Ga je voor comfortabel, tijdloos of ultra hygiënisch? Heel veel succes met het verbouwen. Wil je meer tips voor in je woning, kijk eens op woonkanjer. Zij hebben veel interieurtips voor je hele woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *