Prijs

Troffelvloer Kostprijs

De kostprijs van de Troffelvloer is eenvoudig te berekenen, deze is namelijk €40,- per meter 2. U betaalt voor wat u koopt en dus wat u gebruikt, u hoeft absoluut geen overschot te betalen, zoals dit vaak gebeurt bij het aanschaffen van vloerbedekking, behang of dekkende verf.

Hoewel de vloer relatief wat duurder is dan andere mogelijkheden voor de vloerbedekking, gaat deze vele malen langer mee. Door de samenstelling uit hars en fijn zand, bestaat deze uit natuurlijke producten. Hars heeft de eigenschap beschermend te zijn. Voor kleverigheid hoeft u niet bang te zijn, dat is volledig gecompenseerd. Samen vormen deze producten de perfecte vloer, waarvan de bovenkant weliswaar egaal is en tegelijkertijd niet glad! Een harde vloer zonder slipgevaar, in tegenstellin tot laminaat, vinyl en tegels.

Bovendien is de vloer niet koud zodat het zelfs met blote voeten aangenaam is!

Dit is tevens in tegenstelling tot de andere  De vloer is gegarandeerd, door het beschermende karakter van hars, vloeistofdicht. Dit is het unieke van deze vloer: de Troffelvloer kan zelfs in een ruimte met sanitair! Deze vloer kan een welkome aanvulling zijn op uw badkamer, douchecel of toilet. Een aangenamer gevoel dan tegels, minder kwetsbaar en vooral veilig, zonder gevaar voor glibberen. Zo kan de badkamer vele malen aangenamer worden voor iedereen, vooral voor ouderen en  kinderen.

Kostprijs

Vanwege al deze redenen is de Troffelvloer uitstekend geschikt voor de keuken. Met de genoemde voordelen en bovendien kan alles vanwege de ruime keus in elke gewenste kleur en design, dus een volledige aansluiting in alle opzichten! Deze vloer heeft ook een ruime omvang, waardoor het tevens isolerend werkt.

De bovenlaag is eenvoudig te reinigen, daar zijn geen speciale zaken voor nodig. De vloer is slijtvast, geen gevaar voor krassen en slijtage, zelfs niet voor intensief gebruik!

Door de diversiteit aan kleuren is er altijd een geschikte mogelijkheid voor iedereen. Of u een kleur zoekt dat bij een zakelijke ruimte zoals een kantoor of showroom, of juist een huiselijke kleur voor de woonkamer, een sfeervolle voor de slaapkamer, een functionele kleur voor de keuken, het kan allemaal! Wij garanderen service en garantie voor deze vloer. Zelfs na 10 jaar is deze nog mooi! De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen keurig is, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

U kunt er alles op plaatsen wat maar mogelijk is, deze vloer kan alles aan!

Dus rollen, rijden, schuiven, stampen, dit alles heeft geen enkele invloed. Iedereen kan lekker zijn of haar gang gaan, kinderen dus ook! Deze vloer kan tevens in een gymzaal of fitness centrum, omdat alles kan en mag.

Dientengevolge kan de Troffelvloer met een gerust hart in een kinderdagverblijf, peuterspeelszaal of de kinderkamer geïnstalleerd worden.

Geen ruimte is te groot of te klein voor ons. Bereken daarom snel wat u nodig heeft en of u het wilt laten installeren. Wij geven alle nodige informatie over de kleuren, designs en de installatie. Wij voorzien u van geheel vrijblijvende offertes. Ontdek daarom snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Badkamer

Troffelvloer Badkamer.

De perfecte vloer voor uw badkamer, douchecel of toiletruimte is ongetwijfeld de Troffelvloer! Omdat deze specifieke vloer is samengesteld uit fijn zand en kunsthars, is deze vloer uitermate geschikt. Het is tevens helemaal bestand tegen alle vloeistoffen.

Vele badkamervloeren bestaan uit tegels of vinyl. Maar deze materialen hebben veel nadelen. Water en andere vloeistoffen kunnen vinyl bederven en glad maken zodat er gevaar is voor uitglijden. Vinyl is niet altijd gemakkelijk schoon te maken, dus blijft er vaak vuil aan de vloer zitten. Dat is geen goed idee voor de badkamer!

badkamer-2

Tegels zijn glad, koud en hard. Daarom is vallen gemakkelijk, evenals het bezeren en breken van ledematen. Bovendien is alles wat valt op een tegelvloer onmiddellijk kapot en brengen de scherven weer andere risico’s met zich mee. Daarnaast geven deze tegels altijd koude voeten, het is een onaangenaam gevoel om met blote voeten op de tegelvloer te staan.

Daarom is het tijd voor iets nieuws, namelijk de Troffelvloer die een veilige, efficiënte en veel betere badkamervloer is! Minder koud, glad, hard en vloeistoffen dicht, dus veel veiliger en prettiger. Er zijn vele vormen van design, dus u kunt kiezen welke kleur/design het beste is voor uw badkamer.

Het staat mooier en netter, de Troffelvloer in de badkamer. Bovendien zult u er veel langer plezier van hebben, omdat Troffelvloer niet gevoelig is voor schade of deuken. Vinyl is kwetsbaar en tegels kunnen al snel barsten gaan vertonen. Troffelvloer is nieuw, degelijk, eigentijds en heeft de allerhoogste kwaliteit. Bovendien is het eenvoudig en doeltreffend schoon te maken, dat is nog een pré! Voor uw badkamer, douchecel en toilet is alleen het beste goed genoeg! Kies daarom voor Troffelvloer.

Uiteraard is de Troffelvloer ook uitermate geschikt voor professionele badkamers. In ziekenhuizen, instellingen en in toiletruimtes van kantoren en bedrijven. Natuurlijk ook voor alle horecagelegenheden. Badkamers in motels en hotels zijn beter af met Troffelvloer om de reeds genoemde redenen. Minder kans op uitglijden, schade en ongelukken en uitstekend te reinigen, zodat de hygiëne er ook op vooruit zal gaan.

Wacht niet langer en kies voor de beste oplossing. Het is de investering zeker waard. De bad-/toiletruimte ziet er in alle opzichten beter en ruimer uit. Het zal elke bezoeker en gebruiker opvallen.

Met kleine kinderen hoeft u ook niet meer bang te zijn voor uitglijden en vallen. Zelfs als de vloer nat is, is het nog steeds niet te glad. Voor oudere mensen, mensen met een handicap, iedereen heeft een veilige en betrouwbare vloer met Troffelvloer. Geen enkele vloeistof heeft invloed op deze vloer, water, zeep of shampoo, er is geen sprake van bederf of beschadeging.

Bovenal voelt het veel aangenamer met blote voeten. Op blote voeten in de badkamer staan is helemaal niet meer erg na de installatie van de Troffelvloer. Het is niet voor niets dat wij deze speciale vloer van harte aanbevelen in alle opzichten. Troffelvloer is de oplossing voor elke bad/doucheruimte. In alle opzichten prettiger, veiliger, duurzamer en hygiënischer dan allerlei andere oplossingen. Alles en iedereen is beter af met Troffelvloer in de badkamer!

Woonkamer

Troffelvloer woonkamer

Indien u uitgekeken bent op laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, plavuizen of linoleum, dan is het tijd voor iets nieuws voor uw woonkamer! U bent rijp voor de nieuwste en meest perfecte vloer die in tegenstelling tot de andere producten geen last heeft van slijtage of onverwijderbare vlekken en beschadigingen, namelijk de Troffelvloer. Een nieuw product, een doorbraak op het gebied van vloeren, samengesteld uit fijne zandkorrels en kunsthars.

Uw woonkamer lijkt op slag ruimer en lichter met Troffelvloer! Behalve dat straalt de woonkamer gelijk meer sfeer en warmte uit. De Troffelvloer is comfortabel, praktisch, hygiënisch en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Geen enkele vloeistof kan deze vloer bederven en vuil is eenvoudig te verwijderen.

Troffelvloer woonkamer

Daarom

Daarom bent u gevrijwaard van alle zorgen met de Troffelvoer. Wie of wat er ook naar binnenkomt, iemand met natte modderschoenen, een hond, iemand met naaldhakken, het heeft geen nadelige gevolgen! Een vloer voor iedereen, voor hele jonge kinderen als voor ouderen, omdat vanwege de samenstelling geen angst voor uitglijden. De vloer is in de zomer niet te warm en in de winter niet te koud. Vandaar dat het voor iedereen aangenaam is. Kleine kinderen kunnen er rustig op spelen, kruipen en lopen. Ook is Troffelvloer bestand tegen rolstoelen, krukken en rollators. Ook uw meubels, hoe groot en zwaar ook zullen geen effect hebben op deze slijtvaste vloer.

Een glas wijn dat omvalt, warme chocomel over de vloer, geen nood, het is eenvoudig schoon te maken en het laat geen vlekken achter! Kinderen die met klei of verf spelen vormen absoluut geen gevaar voor de Troffelvloer.

Bovendien past Troffelvloer in elk interieur, licht of donker, klassiek of modern. Er is ruime keuze mogelijk voor zowel de kleur als het design. Zo kan Troffelvloer aansluiten op de kleur van uw meubels of juist in contrast met de muren of de meubels gekozen worden. Ongetwijfeld zit er iets van uw gading bij.

Vanwege de samenstelling van deze vloer is deze eveneens uitermate geschikt voor mensen met allergieën, vanwege de samenstelling en het feit dat er geen stof blijft hangen.

Maar bovenal blijft de vloer altijd mooi, de aanschaf is een goed investering in de toekomst omdat de Troffelvloer geen prooi is van de tand des tijds. Denk aan uw woonkamer in uw eigen huis en maak er het allerbeste van! Met de Troffelvloer heeft de gehele kamer de mooiste, veiligste en de meest praktische basis. Schoonheid en duurzaamheid zijn verenigd in de Troffelvloer.

Juist omdat de woonkamer uw visitekaartje is ook als u het eventueel wilt verkopen, is Troffelvloer een geweldige oppepper. Het hele gezin heeft er plezier van, bezoekers zullen onder de indruk zijn.

website

Op onze website zult u zien wat we bedoelen. Bekijk uw woonkamer, bepaal uw keus. De meting en installatie kan door ons gedaan worden, maar tevens door uzelf. Troffelvloer past in elke woonkamer in elk formaat en in elke vorm. Tevens geschikt voor appartementen! Aarzel niet langer en ontdek wat in uw woonkamer passend is!

Ervaring

Troffelvloer ervaring

Er zijn inmiddels klanten in grote getale die de beste ervaring hebben met de perfecte Troffelvloer. Voor deze dankbare klanten die in hun nopjes zijn met deze slijtvaste vloer die is samengesteld uit kunsthars en fijne zandkorrels.

Elke ruimte waar deze vloer wordt gelegd leeft op! Geen wonder dat steeds meer mensen besluiten te kiezen voor de Troffelvloer!

 

De troffelvloer heeft namelijk onnoemelijk veel voordelen: het is niet te warm of te koud, maar heeft een goede isolerende bijdrage. Het is vloeistofdicht en mede daarom gemakkelijk schoon te houden.

ervaring

Troffelvloer past in elke ruimte en binnen elk interieur. Vandaar dat vele mensen kiezen voor de Troffelvloer in een ruimte in hun privé woning maar ook voor hun professionele ruimte, zoals een horecagelegenheid, kantoor, bedrijf, showroom, winkel etc. Het voordeel is dat de Troffelvloer zowel geschikt is voor een enorm oppervlak als voor een heel kleine ruimte.

De Troffelvloer is een heel aantrekkelijk product omdat het geschikt is voor intensief gebruik. Zelfs na jaren van intensief gebruik is er nog steeds geen kras, slijtage of andersoortige schade te ontdekken. Het stof- en vuilvrij houden is heel eenvoudig bij de Troffelvloer, omdat het oppervlak glas is zonder reliëf. Desondanks is het gebruik ervan veilig omdat het niet glad is, zelfs niet als er vloeistof op ligt.

Waterschade

Waterschade is tevens onmogelijk bij de Troffelvloer. Om al deze redenen is de Troffelvloer niet alleen een mooie aanvulling op het interieur, het is ook duurzaam. Hoeveel mensen er ook over deze vloer in uw winkel, horecagelegenheid, showroom, werkplaats of bedrijf over lopen, het blijft als nieuw!

Vanwege de slijtvastheid kunt u echt alles, maar dan ook alles neerzetten, verschuiven, rijden zonder dat het een nadelig effect heeft. Daarom is deze vloer overal, maar dan ook overal geschikt. Een showroom met auto’s? Rijden over deze vloer kan ook veilig, daarom is het ook volkomen toegankelijk voor elke gehandicapte. Van een persoon die blind is met stok tot en met een complete scootmobiel of zelfs verrijdbaar bed kan de Troffelvloer niet deren.

Schuiven heeft eveneens geen effect. Als u uw showroom of etalage wilt herorganiseren kunt u rustig uw gang gaan, zoals bijvoorbeeld het herplaatsen van meubels. Dieren zullen eveneens geen schade toe kunnen brengen, zelfs een olifant kan over deze vloer lopen zonder enig spoor na te laten!

Geen wonder dat onze klanten die deze vloer hebben laten installeren allemaal uitstekende ervaringen hebben met de Troffelvloer. Niemand heeft aangegeven om de aanschaf achteraf te betreuren, integendeel. Voor elke privé of professionele ruimte is de Troffelvloer succesvol. Omdat juist deze vloer mooi, veilig, praktisch en onschendbaar is.

Juist door de samenstelling en het design gaat de Troffelvloer ook niet vervelen. Niet een kleur, maar een mengeling van diverse kleuren en vormen. Daarom is het niet alleen altijd passend, maar blijft het altijd boeiend en vernieuwend tegelijk.

De troffelvloer is altijd overal geschikt voor. Het is niet voor niets dat de vele klanten achteraf enorm blij zijn met de keus die ze hebben gemaakt. Ga ook voor deze ervaring en maak uw keuze!