Badkamer

badkaner

Troffelvloer Badkamer.

De perfecte vloer voor uw badkamer, douchecel of toiletruimte is ongetwijfeld de Troffelvloer! Omdat deze specifieke vloer is samengesteld uit fijn zand en kunsthars, is deze vloer uitermate geschikt. Het is tevens helemaal bestand tegen alle vloeistoffen.

Vele badkamervloeren bestaan uit tegels of vinyl. Maar deze materialen hebben veel nadelen. Water en andere vloeistoffen kunnen vinyl bederven en glad maken zodat er gevaar is voor uitglijden. Vinyl is niet altijd gemakkelijk schoon te maken, dus blijft er vaak vuil aan de vloer zitten. Dat is geen goed idee voor de badkamer!

badkamer-2

Tegels zijn glad, koud en hard. Daarom is vallen gemakkelijk, evenals het bezeren en breken van ledematen. Bovendien is alles wat valt op een tegelvloer onmiddellijk kapot en brengen de scherven weer andere risico’s met zich mee. Daarnaast geven deze tegels altijd koude voeten, het is een onaangenaam gevoel om met blote voeten op de tegelvloer te staan.

Daarom is het tijd voor iets nieuws, namelijk de Troffelvloer die een veilige, efficiënte en veel betere badkamervloer is! Minder koud, glad, hard en vloeistoffen dicht, dus veel veiliger en prettiger. Er zijn vele vormen van design, dus u kunt kiezen welke kleur/design het beste is voor uw badkamer.

Het staat mooier en netter, de Troffelvloer in de badkamer. Bovendien zult u er veel langer plezier van hebben, omdat Troffelvloer niet gevoelig is voor schade of deuken. Vinyl is kwetsbaar en tegels kunnen al snel barsten gaan vertonen. Troffelvloer is nieuw, degelijk, eigentijds en heeft de allerhoogste kwaliteit. Bovendien is het eenvoudig en doeltreffend schoon te maken, dat is nog een pré! Voor uw badkamer, douchecel en toilet is alleen het beste goed genoeg! Kies daarom voor Troffelvloer.

Uiteraard is de Troffelvloer ook uitermate geschikt voor professionele badkamers. In ziekenhuizen, instellingen en in toiletruimtes van kantoren en bedrijven. Natuurlijk ook voor alle horecagelegenheden. Badkamers in motels en hotels zijn beter af met Troffelvloer om de reeds genoemde redenen. Minder kans op uitglijden, schade en ongelukken en uitstekend te reinigen, zodat de hygiëne er ook op vooruit zal gaan.

Wacht niet langer en kies voor de beste oplossing. Het is de investering zeker waard. De bad-/toiletruimte ziet er in alle opzichten beter en ruimer uit. Het zal elke bezoeker en gebruiker opvallen.

Met kleine kinderen hoeft u ook niet meer bang te zijn voor uitglijden en vallen. Zelfs als de vloer nat is, is het nog steeds niet te glad. Voor oudere mensen, mensen met een handicap, iedereen heeft een veilige en betrouwbare vloer met Troffelvloer. Geen enkele vloeistof heeft invloed op deze vloer, water, zeep of shampoo, er is geen sprake van bederf of beschadeging.

Bovenal voelt het veel aangenamer met blote voeten. Op blote voeten in de badkamer staan is helemaal niet meer erg na de installatie van de Troffelvloer. Het is niet voor niets dat wij deze speciale vloer van harte aanbevelen in alle opzichten. Troffelvloer is de oplossing voor elke bad/doucheruimte. In alle opzichten prettiger, veiliger, duurzamer en hygiënischer dan allerlei andere oplossingen. Alles en iedereen is beter af met Troffelvloer in de badkamer!