Ervaring

ervaring

Troffelvloer ervaring

Er zijn inmiddels klanten in grote getale die de beste ervaring hebben met de perfecte Troffelvloer. Voor deze dankbare klanten die in hun nopjes zijn met deze slijtvaste vloer die is samengesteld uit kunsthars en fijne zandkorrels.

Elke ruimte waar deze vloer wordt gelegd leeft op! Geen wonder dat steeds meer mensen besluiten te kiezen voor de Troffelvloer!

 

De troffelvloer heeft namelijk onnoemelijk veel voordelen: het is niet te warm of te koud, maar heeft een goede isolerende bijdrage. Het is vloeistofdicht en mede daarom gemakkelijk schoon te houden.

ervaring

Troffelvloer past in elke ruimte en binnen elk interieur. Vandaar dat vele mensen kiezen voor de Troffelvloer in een ruimte in hun privé woning maar ook voor hun professionele ruimte, zoals een horecagelegenheid, kantoor, bedrijf, showroom, winkel etc. Het voordeel is dat de Troffelvloer zowel geschikt is voor een enorm oppervlak als voor een heel kleine ruimte.

De Troffelvloer is een heel aantrekkelijk product omdat het geschikt is voor intensief gebruik. Zelfs na jaren van intensief gebruik is er nog steeds geen kras, slijtage of andersoortige schade te ontdekken. Het stof- en vuilvrij houden is heel eenvoudig bij de Troffelvloer, omdat het oppervlak glas is zonder reliëf. Desondanks is het gebruik ervan veilig omdat het niet glad is, zelfs niet als er vloeistof op ligt.

Waterschade

Waterschade is tevens onmogelijk bij de Troffelvloer. Om al deze redenen is de Troffelvloer niet alleen een mooie aanvulling op het interieur, het is ook duurzaam. Hoeveel mensen er ook over deze vloer in uw winkel, horecagelegenheid, showroom, werkplaats of bedrijf over lopen, het blijft als nieuw!

Vanwege de slijtvastheid kunt u echt alles, maar dan ook alles neerzetten, verschuiven, rijden zonder dat het een nadelig effect heeft. Daarom is deze vloer overal, maar dan ook overal geschikt. Een showroom met auto’s? Rijden over deze vloer kan ook veilig, daarom is het ook volkomen toegankelijk voor elke gehandicapte. Van een persoon die blind is met stok tot en met een complete scootmobiel of zelfs verrijdbaar bed kan de Troffelvloer niet deren.

Schuiven heeft eveneens geen effect. Als u uw showroom of etalage wilt herorganiseren kunt u rustig uw gang gaan, zoals bijvoorbeeld het herplaatsen van meubels. Dieren zullen eveneens geen schade toe kunnen brengen, zelfs een olifant kan over deze vloer lopen zonder enig spoor na te laten!

Geen wonder dat onze klanten die deze vloer hebben laten installeren allemaal uitstekende ervaringen hebben met de Troffelvloer. Niemand heeft aangegeven om de aanschaf achteraf te betreuren, integendeel. Voor elke privé of professionele ruimte is de Troffelvloer succesvol. Omdat juist deze vloer mooi, veilig, praktisch en onschendbaar is.

Juist door de samenstelling en het design gaat de Troffelvloer ook niet vervelen. Niet een kleur, maar een mengeling van diverse kleuren en vormen. Daarom is het niet alleen altijd passend, maar blijft het altijd boeiend en vernieuwend tegelijk.

De troffelvloer is altijd overal geschikt voor. Het is niet voor niets dat de vele klanten achteraf enorm blij zijn met de keus die ze hebben gemaakt. Ga ook voor deze ervaring en maak uw keuze!