Prijs

prijs

Troffelvloer Kostprijs

De kostprijs van de Troffelvloer is eenvoudig te berekenen, deze is namelijk €40,- per meter 2. U betaalt voor wat u koopt en dus wat u gebruikt, u hoeft absoluut geen overschot te betalen, zoals dit vaak gebeurt bij het aanschaffen van vloerbedekking, behang of dekkende verf.

Hoewel de vloer relatief wat duurder is dan andere mogelijkheden voor de vloerbedekking, gaat deze vele malen langer mee. Door de samenstelling uit hars en fijn zand, bestaat deze uit natuurlijke producten. Hars heeft de eigenschap beschermend te zijn. Voor kleverigheid hoeft u niet bang te zijn, dat is volledig gecompenseerd. Samen vormen deze producten de perfecte vloer, waarvan de bovenkant weliswaar egaal is en tegelijkertijd niet glad! Een harde vloer zonder slipgevaar, in tegenstellin tot laminaat, vinyl en tegels.

Bovendien is de vloer niet koud zodat het zelfs met blote voeten aangenaam is!

Dit is tevens in tegenstelling tot de andere  De vloer is gegarandeerd, door het beschermende karakter van hars, vloeistofdicht. Dit is het unieke van deze vloer: de Troffelvloer kan zelfs in een ruimte met sanitair! Deze vloer kan een welkome aanvulling zijn op uw badkamer, douchecel of toilet. Een aangenamer gevoel dan tegels, minder kwetsbaar en vooral veilig, zonder gevaar voor glibberen. Zo kan de badkamer vele malen aangenamer worden voor iedereen, vooral voor ouderen en  kinderen.

Kostprijs

Vanwege al deze redenen is de Troffelvloer uitstekend geschikt voor de keuken. Met de genoemde voordelen en bovendien kan alles vanwege de ruime keus in elke gewenste kleur en design, dus een volledige aansluiting in alle opzichten! Deze vloer heeft ook een ruime omvang, waardoor het tevens isolerend werkt.

De bovenlaag is eenvoudig te reinigen, daar zijn geen speciale zaken voor nodig. De vloer is slijtvast, geen gevaar voor krassen en slijtage, zelfs niet voor intensief gebruik!

Door de diversiteit aan kleuren is er altijd een geschikte mogelijkheid voor iedereen. Of u een kleur zoekt dat bij een zakelijke ruimte zoals een kantoor of showroom, of juist een huiselijke kleur voor de woonkamer, een sfeervolle voor de slaapkamer, een functionele kleur voor de keuken, het kan allemaal! Wij garanderen service en garantie voor deze vloer. Zelfs na 10 jaar is deze nog mooi! De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen keurig is, maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

U kunt er alles op plaatsen wat maar mogelijk is, deze vloer kan alles aan!

Dus rollen, rijden, schuiven, stampen, dit alles heeft geen enkele invloed. Iedereen kan lekker zijn of haar gang gaan, kinderen dus ook! Deze vloer kan tevens in een gymzaal of fitness centrum, omdat alles kan en mag.

Dientengevolge kan de Troffelvloer met een gerust hart in een kinderdagverblijf, peuterspeelszaal of de kinderkamer geïnstalleerd worden.

Geen ruimte is te groot of te klein voor ons. Bereken daarom snel wat u nodig heeft en of u het wilt laten installeren. Wij geven alle nodige informatie over de kleuren, designs en de installatie. Wij voorzien u van geheel vrijblijvende offertes. Ontdek daarom snel wat wij voor u kunnen betekenen.