Woonkamer

woonkamer

Troffelvloer woonkamer

Indien u uitgekeken bent op laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, plavuizen of linoleum, dan is het tijd voor iets nieuws voor uw woonkamer! U bent rijp voor de nieuwste en meest perfecte vloer die in tegenstelling tot de andere producten geen last heeft van slijtage of onverwijderbare vlekken en beschadigingen, namelijk de Troffelvloer. Een nieuw product, een doorbraak op het gebied van vloeren, samengesteld uit fijne zandkorrels en kunsthars.

Uw woonkamer lijkt op slag ruimer en lichter met Troffelvloer! Behalve dat straalt de woonkamer gelijk meer sfeer en warmte uit. De Troffelvloer is comfortabel, praktisch, hygiënisch en is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Geen enkele vloeistof kan deze vloer bederven en vuil is eenvoudig te verwijderen.

Troffelvloer woonkamer

Daarom

Daarom bent u gevrijwaard van alle zorgen met de Troffelvoer. Wie of wat er ook naar binnenkomt, iemand met natte modderschoenen, een hond, iemand met naaldhakken, het heeft geen nadelige gevolgen! Een vloer voor iedereen, voor hele jonge kinderen als voor ouderen, omdat vanwege de samenstelling geen angst voor uitglijden. De vloer is in de zomer niet te warm en in de winter niet te koud. Vandaar dat het voor iedereen aangenaam is. Kleine kinderen kunnen er rustig op spelen, kruipen en lopen. Ook is Troffelvloer bestand tegen rolstoelen, krukken en rollators. Ook uw meubels, hoe groot en zwaar ook zullen geen effect hebben op deze slijtvaste vloer.

Een glas wijn dat omvalt, warme chocomel over de vloer, geen nood, het is eenvoudig schoon te maken en het laat geen vlekken achter! Kinderen die met klei of verf spelen vormen absoluut geen gevaar voor de Troffelvloer.

Bovendien past Troffelvloer in elk interieur, licht of donker, klassiek of modern. Er is ruime keuze mogelijk voor zowel de kleur als het design. Zo kan Troffelvloer aansluiten op de kleur van uw meubels of juist in contrast met de muren of de meubels gekozen worden. Ongetwijfeld zit er iets van uw gading bij.

Vanwege de samenstelling van deze vloer is deze eveneens uitermate geschikt voor mensen met allergieën, vanwege de samenstelling en het feit dat er geen stof blijft hangen.

Maar bovenal blijft de vloer altijd mooi, de aanschaf is een goed investering in de toekomst omdat de Troffelvloer geen prooi is van de tand des tijds. Denk aan uw woonkamer in uw eigen huis en maak er het allerbeste van! Met de Troffelvloer heeft de gehele kamer de mooiste, veiligste en de meest praktische basis. Schoonheid en duurzaamheid zijn verenigd in de Troffelvloer.

Juist omdat de woonkamer uw visitekaartje is ook als u het eventueel wilt verkopen, is Troffelvloer een geweldige oppepper. Het hele gezin heeft er plezier van, bezoekers zullen onder de indruk zijn.

website

Op onze website zult u zien wat we bedoelen. Bekijk uw woonkamer, bepaal uw keus. De meting en installatie kan door ons gedaan worden, maar tevens door uzelf. Troffelvloer past in elke woonkamer in elk formaat en in elke vorm. Tevens geschikt voor appartementen! Aarzel niet langer en ontdek wat in uw woonkamer passend is!